Objavljeno Komentiraj

Potražite nas na INTERLIBERU u šestom paviljonu

Studeni je mjesec tradicionalno rezerviran za ljubitelje knjiga.

Knjigoljupci iz svih krajeva krenut će put Zagrebačkog velesajma gdje ih očekuje INTERLIBER – najveća književna manifestacija u Hrvatskoj.

Ove godine najomiljeniji sajam knjiga traje od 13. do 18. studenog, a paviljone Interlibera više od 300 izlagača popunit će knjigama različitih žanrova.

Ibis grafika ove jeseni pripremila je mnoštvo zanimljivih izdanja za djecu i odrasle koja će, uvjereni smo, naći put do vaših polica.

Uz svima dobro znane novitete i bestselere Julije Donaldson (Drumski štakor, Zog i leteći liječnici i Skučena kuća koja nam se vratila), na ovogodišnjem sajmu predstavljamo odlične knjige pisaca iz Slovenije i Litve, a koje su objavljene u sklopu projekta Naša mala knjižnica. Također, očekuje vas i prigodan sajamski popust na knjige iz područja povijesti, književnosti, filozofije, filologije, etnologije, fonetike i lingvistike.

Potražite nas u šestom paviljonu na istom mjestu (štand br. 9 D) i izaberite sebi i svojim najmilijima knjige koje ste propustili nabaviti ranije, a koje sa radošću i zanimanjem priželjkujete.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odgovori