Objavljeno Komentiraj

Velika adventska knjižara

Ovogodišnji Advent u Zagrebu bogatiji je za još jedan vrijedan kulturni događaj.

U samom centru grada, u Galleriji Business Center na Iblerovom trgu od 3.12.2018. do 4.1.2019. svoja vrata otvara VELIKA ADVENTSKA KNJIŽARA s glavnom porukom nadolazećih blagdana “Neka poklon bude knjiga“.

Zagrepčane i njihove goste iz Hrvatske i svijeta očekuje velika i jedinstvena pop-up knjižara na 2.750 kvadrata Galleria centra gdje će nastupiti 50 nakladnika koji će predstaviti svoje knjige.

Osim mogućnosti kupnje knjižnih naslova po povoljnijim cijenama, svakodnevno se odvija posebno osmišljeni književno-knjižni programi za djecu i odrasle kroz predstavljanje novih knjižnih naslova, gostovanja domaćih autora, te dječji program poput kreativnih radionica na teme Bajki Ivane Brlić Mažuranić, radionice na temu Ježeve kućice Branka Ćopića…

Posebnost Velike adventske knjižare Galleria je i dječja igraonica u kojoj je za sve posjetitelje / roditelje osigurano i čuvanje djece.

Postanite dio ove vrijedne kulturne priče i ulijepšajte blagdane sebi i najmilijima kupnjom popularnih izdanja Ibis grafike.

Posjetite našu knjižaru u Galleriji Business Center gdje vas očekuju omiljeni junaci iz priča Julije Donaldson, Kestutisa Kasparavičiusa, te ostalih domaćih i stranih autora, a osim izdanja Ibis grafike, nudi vam se mogućnost kupnje knjiga iz naklade Semafore.

 

Odgovori