Objavljeno Komentiraj

NOVO – Brljibanovo kazalište, Nada Horvat

Najnovija knjiga Nade Horvat Brljibanovo kazalište skup je više od stotinu kratkih lutkarskih tzv. lutkarskih minijatura koje je autorica napisala u tridesetak godina, a kojima je dodan i izbor iz njezine popularne zbirke iz 1987. godine “Hoću biti Brljiban”.

Igrokazi sadrže u sebi različite komponente – likovnu, literarnu, glazbenu i interpretativnu vrijednost što pridonosi njihovoj izvedbenosti.

Brljibanovo kazalište potiče uvježbavanje pravilnog izgovora, tečnijeg čitanja i pisanja, motoriku, kreativnost, zaigranost, logičko zaključivanje i maštovitost kod čitatelja.

Knjigu je ilustrirala nagrađivana ilustratorica Pika Vončina koja je oslikala šezdesetak knjiga za djecu, a ilustrira i školske udžbenike i objavljuje ilustracije u časopisima za djecu.

Brljibanovo kazalište Nade Horvat možete naručiti putem našeg web shopa i po promotivnoj cijeni od 120,00 kn (+ troškovi poštarine). Posebna ponuda odnosi se isključivo na direktnu pojedinačnu kupnju od izdavača Ibis grafika d.o.o. i traje do 20. rujna 2019. godine.

Odgovori