Objavljeno Komentiraj

SUPER SRIJEDA: Divovsko Skakutalo – 30% popusta

Divovsko Skakutalo

Slikovnica Julije Donaldson Divovsko Skakutalo simpatična je priča o životinjama koje pokušavaju otkriti tko se krije u zečjoj jazbini.

Idealna je za čitanje na glas, a može poslužiti kao izvor za brojne ideje i igre s djecom, poput natjecanja u skakanju ili traženja suprotnosti među životinjskim likovima koji se pojavljuju u priči.

Slikovnica je namijenjena najmlađim čitateljima koji tek ulaze u svijet knjiga, a posebno djeci koja uče čitati, budući da izgled i veličina slova u knjizi, te pravilan razmak između znakova, omogućuju lakše i brže čitanje.

Slikovnicu Divovsko Skakutalo kao i ostala popularna izdanja Julije Donaldson potražite na našem štandu u šestom paviljonu na ovogodišnjem Interliberu koji se održava od 12. do 17. studenog 2019. godine.

Ove srijede 09. listopada, kupcima koji naruče slikovnicu Divovsko Skakutalo putem našeg web shopa odobravamo 30% popusta pri kupnji knjige. Ponuda se odnosi isključivo na kupnju direktno od izdavača Ibis grafika d.o.o. i traje do 20. listopada 2019.

Odgovori