Objavljeno Komentiraj

OBAVIJEST O RADNOM VREMENU ZA VRIJEME INTERLIBERA

Obavještavamo vas da u razdoblju od 12.11. – 17.11.2019. privremeno zatvaramo vrata našeg prodajnog ureda na adresi IV. Ravnice 25 u Zagrebu i selimo na Interliber gdje počinje najveća književna manifestacija u Hrvatskoj.

Potražite nas u šestom paviljonu na štandu 9 D gdje vas očekuju naše popularne slikovnice i knjige za djecu te stručna izdanja s područja humanističkih znanosti po prigodno sniženim sajamskim cijenama.

Osim knjiga i popusta u subotu, 16. studenog u 16 sati počinje proslava 20. rođendana Grubzona! Dođite i proslavite s nama 20. godina od objavljivanja jednog od najvećih bestselera autorice Julije Donaldson.

Više pojedinosti o svim događanjima i aktivnostima na štandu Ibis grafike pročitajte ovdje.

VAŽNO: U razdoblju trajanja sajma (12.11. – 17.11.2019.) knjige možete naručiti po sajamskim cijenama slanjem narudžbe na e-mail: narudzbe@ibis-grafika.hr prema cjeniku koji možete preuzeti u PDF formatu:

NAPOMENA: Narudžbe koje nam pošaljete e-mailom rješavat ćemo prema redoslijedu zaprimanja po povratku sa sajma u ponedjeljak, 18. studenog 2019. te vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Odgovori