Objavljeno Komentiraj

NOVO: Rosica i Fazan I druge priče

U svojoj najnovijoj zbirci kratkih priča, Tamara Bakran vodi djecu u svoj bajkoviti svijet koji potiče razigranu dječju maštu, a na kraju priče vraća se u stvarnost. U toj mješavini sna i jave, likova iz bajke i situacija iz stvarnog života skrivaju se stvarni problemi, koji kroz priču olakšavaju djetetu da ih osvijesti.

U nekim pričama ove zbirke pronaći ćete bajkovite teme poput odnosa dobra i zla, važnosti prijateljstva i povjerenja te istinske sreće, a druge će vam ponuditi dozu realnosti kroz suvremene probleme kao što su rastava roditelja, otuđenost i strah od neprihvaćanja, pa i one gotovo zanemarive koji nam se u trenutku čine i više nego važni, poput ostavljanja bicikla točno pred vratima, onemogućavajući prolaz.

Ovih 15 toplih priča prate sjajne ilustracije mlade dizajnerice Ane Vujasić, koje uistinu čine ovu knjigu štivom koje ćete teško ispustiti iz ruku.

Zbirku priča “Rosica i Fazan i druge priče” možete naručiti u našoj web-knjižari po promotivno sniženoj cijeni od 108,00 kn.

Odgovori