Objavljeno Komentiraj

NOVA SLIKOVNICA! POSEBNA PONUDA! NAGRADNO IZVLAČENJE!

Vukovi, a osobito TATE vukovi obično su hrabri i neustrašivi. U nekim drugim pričama oni su strašni, zli, crni i bolje je ne naletjeti na njih u šumi. Zapravo, najbolje je uopće ne ići u šumu bez mame ili tate ili djeda (jer se djedovi baš ničeg ne boje). No, ovaj Veliki Vuk je poseban. On se BOJI ići sam u šumu. Na sam spomen šume ukoči se, nećka i nekako baš i nije oduševljen tom idejom. Srećom, tu je Mali Vuk, sin koji se ničeg ne boji. Ni šume, ni mjeseca, ni guske, ni Crvenkapice. 

„Ništa se ne brini, tata, ja sam s tobom.“ – rekao je Mali tati Velikom i odjurio u šumu. 

Ova neobična priča u kojoj su zamijenjene uloge djeteta i roditelja sugerira nam kako djeca vrlo naivno, ali u isto vrijeme i vrlo otvoreno gledaju na život. Upravo zbog manjka životnog iskustva, djeca su neustrašiva.

Iz pera poznatog belgijskog pisca Jana de Kindera, u prijevodu Romane Perečinec, uđite u svijet ovog neobičnog Velikog Vuka i njegovog neustrašivog i hrabrog sina. Uz pomoć jednostavnih i nimalo strašnih ilustracija ova će slikovnica zabaviti i Velike i Male. 

Danijela Varga

Nova slikovnica, Veliki Vuk, a boji se šume… tek dolazi iz tiska. Naručite svoj primjerak prije no što bude dostupan u slobodnoj prodaji uz 20% popusta! Samo do 5. ožujka.

Sve narudžbe nove slikovnice Veliki Vuk, a boji se šume… ulaze u nagradno izvlačenje!
5. ožujka objavljujemo sretnog dobitnika kojemu uz naručenu slikovnicu Veliki Vuk, a boji se šume… na kućni prag stiže i poklon slikovnica iznenađenja.

Odgovori