Koraljka Milun

Baton i Roni

Što sve može pasti na pamet dječaku i psu

120,00 kn

Opis

Dječak i njegov pas. Ili pas i njegov dječak… kako vam je draže. Sigurno znate za onu izreku da se “stvari dogode kad se najmanje nadaš”. Čak i olujni travanjski dan može donjeti nešto dobro. Susret dječaka i psa nešto je najbolje što se obojici dogodilo. Prijateljstvo na prvi pogled. Saznajte kako je sve započelo i krenite u pustolovinu s Ronijem i Batonom.

O autorici:
Koraljka Milun diplomirala je na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu i više od 19 godina zaposlena je u OŠ Jabukovac kao učiteljica razredne nastave. Objavila je nekoliko slikovnica, od kojih je jedna od najpopularnijih „Zmaj Škakljaj“. Od 2011. Koraljka Milun često je bila domaćin na sajmovima knjiga i festivalima, a sudjelovala je i na radionicama u knjižnicama. Nakon nekoliko godina vratila se pisanju priča, ovaj put priča za malo stariju djecu, koju želi potaknuti na čitanje.

O ilustratorici:
Ana Vujasić rođena je 1992. u Zagrebu. Diplomirala je na Studiju dizajna, smjer Vizualne komunikacije 2017. godine. Od 2019. godine zaposlena je kao grafička dizajnerica u nakladničkoj kući Ibis grafika, gdje radi naslovnice knjiga, prijelom ilustriranih izdanja i dizajn promotivnog materijala. Autorica je kreativnih knjižica međunarodnog projekta “Naša mala knjižnica” i vizualnog identiteta projekta „Kutija knjiga”. Ilustrirala je nekoliko knjiga za djecu.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.362 kg
Dimenzije 21.5 × 15.5 cm
Autor

Koraljka Milun

Ilustrator

Ana Vujasić

Godina izdanja

2021.

ISBN

978-953-363-032-8

Broj stranica

103

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Baton i Roni”