Gülşah Yemen

Boja

11,95 (90,04 kn)

Boja potražite u Pričozemskoj, novoj knjižari Ibis grafike.

SKU: 000390 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Kada promatramo svijet oko sebe, prvo zamjećujemo boje, oblike i zvukove. Naša osjetila su uvijek budna i spremna na nova zapažanja. I iako najčešće ne obraćamo puno pažnje na stvari koje nas svakodnevno okružuju, ne možemo ne zapitati se bismo li trebali učiniti svoj svijet šarenijim.

Ova slikovnica nas na vrlo jednostavan način potiče na upoznavanje neobičnog svijeta boja – iako mislimo da smo ih već sve vidjeli. „Evo što mogu stvoriti bojom!“ – mogućnosti su bezbrojne, dođi i pogledaj. Prolistaj, dobro razgledaj, opusti se. Leti s jarko crvenim pticama među crvenim oblacima! Posjeti žute žabe u žutom jezeru…. potom svojim oštrim okom u narančastoj šumi pronađi poput naranče narančastu lisicu! A zatim uzmi neke svoje boje. Dobro ih promućkaj i naslikaj najšareniju i najljepšu sliku na svijetu – sliku prijateljstva i mašte.

Ova je slikovnica izvrsno pomagalo u upoznavanju okoline najmlađih čitatelja i spoznavanja fenomena boje onih malo starijih. Također, ova je slikovnica poticaj odraslim čitateljima da uzmu predah i dive se ljepotama koje ih okružuju.

Gülşah Yemen ponudila nam je priliku za bijeg u potpuno nove sfere mašte. Iako se čine jednostavne, boje mogu biti vrlo komplicirane, no ilustrator Çağri Odabaşi svojim nas je ilustracijama nagovorio da uzmemo ponuđenu priliku i pobjegnemo u svijet potpuno običnih i vrlo neobičnih boja.

Dodatne informacije

Težina 0,400 kg
Dimenzije 23,5 × 23,5 cm
Autor

Gülşah Yemen

Ilustrator

Çağrı Odabaşı

Prevoditelj

Marta Andrić

Godina izdanja

2021.

Broj stranica

28

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boja”