Guillaume Musso

Hoćeš li biti tu?

5,00

SKU: 000167 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Roman Hoćeš li biti tu? priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu. Vodeći nas majstorski kroz živote svojih glavnih likova, Musso plete priču smještenu dijelom na ulice San Francisca, a dijelom u Floridu.

Inače uspješan liječnik Elliot Cooper nalazi se u naizgled bezizlaznoj životnoj situaciji – boluje od neizlječive bolesti i svjestan je da mu se bliži kraj. Kada je u humanitarnoj misiji u Kambodži požrtvovnošću i humanošću stekao povjerenje i zahvalnost jednog starijeg stanovnika, ovaj mu je kao znak zahvalnosti poklonio bočicu s pilulama pomoću kojih se Eliot mogao vratiti u prošlost. Isprobavši prvu pilulu Elliot je isprva mislio da se radi o nekom halucinogenom sredstvu, no prošlost i sadašnjost počinju se uskoro ispreplitati na uzbudljiv način. Elliot sreće i svoju davno umrlu ljubav i dolazi u iskušenje da mijenja sudbinu – svoju, svojih prijatelja, a time i svijeta u cjelini.

Čitajući knjigu naći ćete se u labirintu izmiješanog vremensko-prostornog kontinuuma, kroz koji će vas Musso provesti rukom sigurnog kormilara.

Musso rođen je 1974. godine. Pisati je počeo već kao desetogodišnjak i sve otada bio je uvjeren da će jednog dana pisati romane. Kasnije je proveo nekoliko mjeseci u New Yorku što je na njega ostavilo snažan dojam. Kako sam kaže, tamo je mnogo toga naučio i u Francusku se vratio glave pune novih ideja za romane. Pošto je stekao diplomu iz područja ekonomskih znanosti radio je kao učitelj. Godine 2004. objavio je svoj prvi roman Et Apregraves… . Otad je objavio još pet romana koji su svi polučili izuzetan uspjeh u Francuskoj i u brojnim drugim zemljama u kojima je prevođen. Nekoliko je romana Guillaumea Mussoa adaptirano i za film, a među njima i ova knjiga koju držite u ruci.

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Autor

Guillaume Musso

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hoćeš li biti tu?”