Jasminka Petrović

Hoću kući

13,60

Hoću kući potražite u Pričozemskoj, novoj knjižari Ibis grafike.

Kategorije: ,

Opis

I tako je pala odluka. Iz ovih stopa krenut će u potragu za novim roditeljima. Samo da još smisli gdje bi ih mogao pronaći. U susjedstvu? U susjednoj državi? U Europi? Africi? Australiji? Na Sjevernom polu? Preko oglasa? Na Facebooku? Stoj! Ništa od spomenutog. Za tako simpatičnog i pametnog dječaka kakav je Nikola, roditelji se mogu pronaći jedino na nekoj drugoj planeti.
Djeco, pođite s Nikolom u potragu za savršenim roditeljima. Očekuju vas komične, odnosno kozmičke pustolovine, prepune malih čuda, divovskih suza, smiješnih riječi i opasnih igara.

UPOZORENJE:

  • kod iskusnih čitatelja može se javiti želja za ponovnim čitanjem knjige
  • kod čitatelja početnika moguća je pojava samostalnog čitanja
  • što će se dogoditi onima koji ne znaju čitati, ne vrijedi ni pisati, jer ionako to neće moći pročitati.

O autorici:
Jasminka Petrović 
piše za djecu od 1990. godine i do sada je napisala više od trideset knjiga za djecu i mlade. Njezine knjige dvaput su bile među 200 najboljih dječjih knjiga svijeta i uvrštene su u katalog White Ravens međunarodne knjižnice za mlade u Münchenu: to je roman Ljeto kad sam naučila letjeti (2016.) i kratki roman za početnike u čitanju Hoću kući (2017.)
Knjige su joj prevedene na više od trideset jezika. Prema nekima su nastale predstave koje se izvode u kazalištima za djecu i snimljeni su igrani filmovi.

Dodatne informacije

Autor

Jasminka Petrović

Ilustrator

Ana Petrović

Prevoditelj

Krešimir Krnic

Broj stranica

84

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Godina izdanja

2023.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hoću kući”