Silvija Šesto

Žuti šal

16,00

Žuti šal potražite u Pričozemskoj, novoj knjižari Ibis grafike.

Kategorija:

Opis

Novi roman Silvije Šesto tematizira gorući problem suvremenog društva, otuđenost i prekomjerno korištenje tehnologije i posljedice koje ono ima za svakodnevni život. Jer, što se dogodi kada se uređaji isprazne, a mi se nađemo usred nepoznatog prostora potpuno sami?

O autorici:
Silvija Šesto rođena je 1962. u Zagrebu gdje je diplomirala filozofiju i književnost. Pisanjem se bavi od srednje škole. Objavila je podosta proze i poezije za “odrasle”, te joj je izvedeno petnaestak radiodrama, a nešto je izvedeno i na daskama (predstave Zelenkapica, Ping-pong, Bum Tomica, Vanda, Debela, Deveta ovčica, Tko je ubio Pašteticu…). Za djecu i mlade objavila je romane Vanda, Debela, Tko je ubio Pašteticu, Zezomljani,  Pa to je ljubav, Leon Napoleon, zbirku priča Ružičasta sanjarica, igrokaze pričalica, serijal priča Bum Tomica 1, 2, 3, 4 i još mnogo toga. Pet njezinih naslova za djecu uvršteno je u lektiru za osnovnu školu (Bum Tomica 1 i 2, Debela, Vanda i Tko je ubio Pašteticu).

O ilustratorici:
Ana Vujasić 
ilustratorica je i dizajnerica rođena 1992. u Zagrebu. Diplomirala je vizualne komunikacije na Studiju dizajna. Ilustrirala je nekoliko knjiga za djecu (Abeceda, Rosica i Fazan, Pauline mačke, Baton i Roni, Ti divni Zagrepčani). Njene ilustracije krase brojne naslovnice romana za djecu i odrasle. Živi u kućici na rubu maksimirske šume.

Dodatne informacije

Autor

Silvija Šesto

Ilustrator

Ana Vujasić

ISBN

978-953-363-134-9

Godina izdanja

2024.

Broj stranica

94

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Žuti šal”