Iva Dužić

Grof Cici

13,27 (99,98 kn)

Grof Cici potražite u Pričozemskoj, novoj knjižari Ibis grafike.

Opis

U sićušnom gradu Cicigradu, vladao je maleni grof Cici. Bio je vrlo pomno nacifran, nakitom i raskošnom odjećom. U svojim je spremištima čuvao hranu i dragocjenosti iako je živio posve sam. Stanovnici Cicigrada svome su grofu plaćali boravak u gradu namirnicama i novcem. Činili su to u nadi da će im Cici obnoviti kuće i ceste. No, sav novac i namirnice grof je čuvao za sebe… Kada svi stanovnici napuste grofov grad, i on mora krenuti na put u potragu za hranom, jer je svim namirnicama koje je škrto čuvao, prošao rok trajanja…. Kako je škrti grof Cici postao darežljivi grof Darije? Zavirite i saznajte u novoj slikovnici Ive Dužić!

O autorici:
Iva Dužć 
do sada je objavila slikovnice Priča o Žirku i Sisak Smjehograd, zbirku poezije za djecu Sve što vrijedi: pjesme za obiteljsko čitanje e kratke romane za djecu i mlade Bodiljikava knjiga i 8 lajkova. Dobitnica je nagrada Kitica i Zvonko Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade. Živi u Sisku s obitelji. Uživa u odrastanju svoje kćeri Petre i sina Jurja koji se prepiru oko, od vrtića do danas nerazjašnjeno pitanja, tko je od njih prvi upitao “A tko je grof Cici?”. Pouzdano se zna samo da grof Cici njihovoj mami nije dao mira pa ga je smjestila u priču.

O ilustratorici:
Valentina Supanz Marinić
diplomirala je slikarstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Izlagala je na više samostalnih i brojnim skupnim izložbama, u zemlji i inozemstvu. U posljednje vrijeme vrlo uspješno ilustrira slikovnice.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,384 kg
Dimenzije 24,5 × 22 cm
Autor

Iva Dužić

Ilustrator

Valentina Supanz Marinić

ISBN

978-953-363-063-2

Broj stranica

30

Godina izdanja

2022.

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Grof Cici”