Dr. Jazbec

Ljekarnik Miško … ili zašto veljača ima 29 dana

Kakve veze jedan ljekarnik ima s kalendarom? Zašto je majmun u zvjerinjcu dijelio banane? I tko se to natječe u disciplini skokovi iz vode? Ove tajne prvi put objavljuju se dječjem puku. Uživajte!

13,14 (99,00 kn)

Ljekarnik Miško ... ili zašto veljača ima 29 dana potražite u Pričozemskoj, novoj knjižari Ibis grafike.

SKU: 000331 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Slikovnica Ljekarnik Miško na duhovit i zabavan način uči djecu da postoji prijestupna godina. Zamotano u fantastičnu priču o tome kako je vrijeme krenulo unatrag, osvrće se i na neke pojave u društvu.

Glavni je lik priče, ljekarnik Miško, vrlo pedantna osoba kojoj se u životu ništa ne događa slučajno. No, 28. veljače dogodio se jedan nepredviđeni događaj: semafor na trećem križanju prestao je raditi. Sve se poremetilo.

Miško je morao nadoknaditi izgubljeno vrijeme kako ne bi zakasnio na posao. Neoprezno je krenuo dok je još bilo upaljeno žuto svijetlo na semaforu i sudario se s Petrom koji je također krenuo na žuto svijetlo. Nastala je velika gužva. Svi su stalo. Red se protegnuo sve do mora pa i dalje. Konačno je zadnji u redu krenuo unatrag. Svi su krenuli za njim kako bi se uspjeli izvući iz tog nepreglednog reda. Međutim, tada su i druge stvari krenule unatrag.

Što se sve dogodilo posljednjeg dana te veljače i kako su se stvari ponovno vratile u normalu, možete saznati ako zavirite u ovu duhovitu slikovnicu, punu neobičnih događaja koju je ilustrirala Valentina Supanz Marinić.

PRIKAZ KNJIGE

Čitajmo: Ljekarnik Miško… ili zašto veljača ima 29 dana

Čarobni svijet bajki: Ljekarnik Miško… ili zašto veljača ima 29 dana

 

Ilustracija Valentine Supanz Marinić iz knjige Ljekarnik Miško, dr. Jazbeca

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,388 kg
Autor

Dr. Jazbec

Ilustrator

Valentina Supanz Marinić

ISBN

978-953-7997-19-9

Godina izdanja

2019

Vrsta uveza

Tvrdi uvez

Broj stranica

33

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljekarnik Miško … ili zašto veljača ima 29 dana”