Objavljeno Komentiraj

NMK: Rok za prikupljanje prijava traje do 1.10.2019.!

Uključite se u projekt Naša mala knjižnica (NMK) u šk. godini 2019./2020. kako bismo u budućnosti dobili publiku koja je spremna kritički čitati književna djela. Rok za prikupljanje prijava produžili smo do 1.10.2019.!

Glavni ciljevi projekta NMK su poticanje kritičkog čitanja od najranije dobi, promoviranje vrhunskih književnih djela hrvatskih i stranih autora, pristupačnost kvalitetnih knjiga, suradnja učitelja/knjižničara, roditelja i učenika, te uključivanje roditelja u školsku zajednicu.

Ove godine nastavljamo suradnju sa Slovenijom, te ćemo pored nekoliko zajedničkih knjiga, težinu staviti i na domaće autore koji su zaslužili da ih se dodatno promovira. Jedna od novosti je da od ove školske godine, osim za škole, nudimo mogućnost kupnje kompleta za predškolski uzrast.

Cijena kompleta od šest knjiga iznosi 500,00 kn, uz koje na poklon darujemo tzv. kreativne knjižice za svako dijete koje će sudjelovati u projektu, a čiji ćete ukupan broj navesti prilikom slanja prijave.

U projekt se možete uključiti slanjem pristupnice, a nakon što zaključimo i drugi krug prijava koji traje do 1. listopada 2019. godine, prijavljenima ćemo poslati informacije o računu i dostavi knjiga.

Za sva dodatna pitanja u vezi projekta Naša mala knjižnica možete nam se javiti na e-mail: nmk@ibis-grafika.hr.

Više pojedinosti o projektu NMK pročitajte ovdje.

Odgovori