Objavljeno Komentiraj

AKCIJA: – 20% popusta na djela suvremene litavske dječje književnosti

U tjednu koji je pred nama slavimo Dan neovisnosti Litve, male baltičke države s oko tri milijuna stanovnika koja s Hrvatskom dijeli puno toga – od veličine, burne povijesti i borbe za samostalnost.

Ono što veže Litvu i Ibis grafiku je suradnja i dugogodišnje prijateljstvo koje smo ostvarili prvenstveno zahvaljujući prevoditeljici s litavskog Mirjani Bračko. Zahvaljujući njoj hrvatskoj publici još 2009. godine predstavili smo prva djela Kestutisa Kasparavičiusa (Budalaste priče, Kratke priče) koji je danas jedan od omiljenih autora i rado viđenih gostiju u Hrvatskoj.

Objavili smo i prijevod knjige litavskih narodnih bajki Labudica – kraljeva žena, autorice Aldona Liobytė i duhovite i zabavne Priče iz legla buha prerano preminulog pisca Gendrutisa Morkunasa.

Našim prijateljima Litavcima čestitamo najvažniji datum u njihovoj suvremenoj povijesti, a vas drage kupce častimo popustom od 20% pri kupnji knjiga prevedenih s litavskog jezika.

Na akciji potražite sljedeće naslove:

Budalaste priče
Kratke priče
Bijeli slon
Nestala slika
Mala zima
Vrtlar Florijan
Zec Mrkvus Veliki
Podvodna priča
Lijenozemska
Priče iz legla buha
Labudica – kraljeva žena

Knjige možete naručiti po prigodno sniženoj cijeni putem web-shopa Ibis grafike ili slanjem e-maila na narudzbe@ibis-grafika.hr. Akcija se odnosi isključivo na pojedinačnu direktnu kupnju od izdavača Ibis grafike i traje u razdoblju do 23. veljače 2020. ili do isteka zaliha.

Odgovori