Objavljeno Komentiraj

BODLJIKAVO PISMO

Lijepi pozdrav, draga djeco!

Moje ime je Iva Dužić i baš kao i vi vrijeme provodim u svome domu. Složit ćete se sa mnom da nas to ne treba spriječiti da barem u mašti otputujemo kamo god želimo!

Pozivam vas da mi se pridružite na putovanju u vruće ljeto! Zamislite da ste na plaži. Kupate se, trčite, igrate se s prijateljima. Kada postane previše toplo, odmor potražite u hladu borova. Ondje vas čeka hlad i ugodni mirisi iglica, soli i lavande. Za potpunu uživanciju nedostaje vam samo hladni sokić i dobra knjiga!

Kakva bi bila idealna knjiga za vaš ljetni odmor? Pustolovna? Smiješna? Poučna? Zabavna? Možda ne bi bilo loše da govori o velikom prijateljstvu sa zrncem ljubavi?

Mislim da vam mogu preporučiti knjigu koja, barem prema riječima djece koja su je već pročitala, odgovara tom opisu!

Njezin je naslov Bodljikava knjiga. Radnja se odvija na dnu Jadranskog mora, a glavni su likovi – pazite ovo – morski ježevi! Knjiga nije ni kratka ni duga, ima lijepe ilustracije i mogu vam reći da sam uistinu uživala dok sam je pisala!

Dok čitate prvo poglavlje, budite svjesni da ste već zaronili u Moregrad, grad u kojem živi Ježić Morski Mor. Zajedno s njegovom pustolovnom družinom naučit ćete morsku abecedu, bodljikavi hip-hop i otkriti mnoge tajne podmorskog svijeta.

Zahvaljujući Ibis grafici i Našoj maloj knjižnici, dok su zatvorene knjižnice i knjižare,  cijelu knjigu možete pročitati na svojim računalima! Kada izronite iz Moregrada, možda ćemo se susresti! U školi, knjižnici ili na nekoj plaži! Do tada se čuvajte, maštajte i čitajte! Na kraju knjige pronaći ćete moju adresu na koju mi možete pisati o svom čitateljskom putovanju!

Mnogo veselih, nasmijanih pozdrava šalje vam

vaša  Iva Dužić!

Bodljikavo pismo možete u cijelosti pročitati na: https://issuu.com/ibisgrafika/docs/bod_pismo

“Bodljikava knjiga” dostupna je za online čitanje na adresi: https://issuu.com/ibisgraf/docs/bodljikava_knjiga_issuu-lores2

Tiskano izdanje knjige Bodljikava knjiga možete naručiti u našoj web-trgovini klikom na link.

Odgovori