Objavljeno Komentiraj

Festival književnosti za djecu i mlade KNJIGE U KROŠNJAMA

Zagrebački park Ribnjak od 26. do 29. svibnja postaje domaćin prvog festivala književnosti za djecu i mlade Knjige u krošnjama u organizaciji izdavačke kuće Ibis grafika i Centra mladih Ribnjak.

Bogat četverodnevni program uključuje književne i likovne radionice, upoznavanje audio knjiga, predstave, izložbu, koncerte i druge sadržaje, a brojni suradnici festivala pobrinuli su se da program bude raznovrstan i primjeren svim uzrastima.

Djeca će na programu Jutro s autorima na Ribnjaku imati priliku upoznati domaće autore i ilustratore, ali i goste iz Slovenije i Belgije koji su uz predstavljanja slikovnica i knjiga pripremili i radionice, slušaonice i interaktivne predstave. Svako popodne, za najmlađe će zabavu osigurati Zalogaj palačinke, zalogaj slikovnice s Jelenom Pervan – popularni program koji nakon niza događanja na zagrebačkim Ravnicama dolazi na Ribnjak, a kako mu i samo ime govori glavne sastavnice programa su djeci omiljene slikovnice i palačinke! U popodnevnom i večernjem terminu očekuju vas predstave, književno-likovne radionice za gimnazijalce i gimnazijalke i koncert-predstava za djecu.

Svi programi otvoreni su za javnost i ulaz je slobodan na sve osim na predstavu ansambla Poco Loco, za koju se kupuju karte na www.mojekarte.hr.

Više o festivalu i programu pogledajte na stranici festivala Knjige u krošnjama.

Odgovori